Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Text Size

Sudoku

 

Σκοπός του παιχνιδιού

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να γεμίσετε τα άδεια τετράγωνα έτσι ώστε κάθε σειρά, κάθε στήλη και κάθε 3Χ3 κουτί να περιέχει τους αριθμούς 1 εως 9 και...αυτό ήταν! Δεν εμπλέκει μαθηματικά. Το πλέγμα έχει αριθμούς. Το puzzle το λύνεις με συλλογισμό και λογική. Είναι διασκεδαστικό . Είναι προκλητικό . Είναι εθιστικό ! Ο χρόνος για τη λύση είναι συνήθως 10 με 30 λεπτά ανάλογα την ικανότητα και την εμπειρία του καθενός. Ο σκοπός του puzzle είναι να εισάγεις έναν αριθμό από το 1 εως το 9 σε κάθε τετράγωνο - πιο συχνά 9Χ9 το οποίο αποτελείται από 9 3Χ3 κουτιά

 
Α. Αυτές είναι οι στήλες και τα 9 τετράγωνα πρέπει να συμπληρωθούν με τους 9 αριθμούς χωρίς όμως να επαναλαμβάνεται κάποιος από αυτούς.

Β. Αυτές είναι οι σειρές και όπως και στις στήλες και οι 9 αριθμοί πρέπει να μπουν σε κάθε τετράγωνο χωρίς να επαναλαμβάνονται.

C . Αυτό το τετράγωνο είναι το κουτί. Η ίδια διαδικασία ακολουθείται και σε αυτό και οι 9 αριθμοί χωρίς επανάληψη.

Μερικά τετράγωνα περιέχουν αριθμούς, «γνωστοί αριθμοί» . Σκοπός είναι να συμπληρωθούν τα άδεια τετράγωνα, ένας αριθμός σε κάθε τετράγωνο, έτσι ώστε κάθε στήλη, κάθε σειρά και κάθε κουτί να περιέχει τους αριθμούς από το 1 εως το 9 μόνο μία φορά.

Κάθε αριθμός έχει μία μόνο σωστή θέση, εμφανίζεται δηλαδή μόνο μια φορά σε κάθε στήλη, σε κάθε γραμμή και σε κάθε κουτί, εξ ού και το όνομα του πάζλ «μοναδικοί αριθμοί».

 

Othello

Σκορ 4

 

Sudoku

Sudoku Online by mypuzzle.org

Σκακιστικά puzzle

Παίξτε με τον Shredder

Full premium Hi-quality Templates for CMS

Блогът Web EKM Blog очаквайте скоро..